Wie ben ik

Edwin Mot geeft bijles wiskunde in Arnhem

Mijn naam is Edwin Mot. Het schooljaar 2022-2023 is alweer het zevende jaar dat ik
wiskundebijles en rekenbijles geef. Ik geef leerlingen les van het VMBO, de HAVO A en B
en VWO A en B. Als je een CCVX wiskunde-examen A of B wilt doen om een master te mogen doen of toegelaten te worden op de universiteit dan kan ik je ook helpen met de
voorbereiding. Hetzelfde geldt voor een toelatingsexamen wiskunde voor het HBO.edwinmot wiskundebijles arnhem 1

Rob Schouten fotografie. Klik op de foto voor zijn website.

Lesvaardigheid

Van oorsprong ben ik gitaardocent; na mijn muziekstudie aan het Rotterdams Conservatorium ben ik naar Arnhem verhuisd waar ik sinds 1998 gitaarles geef. Als gitaardocent heb ik vele jaren ervaring in het werken met  leerlingen in alle soorten en maten. Bij muziekles leg je zowel hele eenvoudige dingen uit  aan jonge kinderen als ingewikkelde zaken aan leerlingen die een universitaire niveau aankunnen. En alles wat je maar kunt verzinnen daar tussenin. Daarbij heb ik erg veel didactische ervaring opgedaan, die goed van pas komt in het geven van wiskundebijles.

Kennis van wiskunde

Voor mijn studie klassiek gitaar heb ik VWO gedaan met exacte vakken, waaronder Wiskunde B. Eind 2014 besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging naast het geven van gitaarlessen. Ik heb wiskundeboeken en een grafische rekenmachine aangeschaft en ben flink aan de slag gegaan, vele uren per dag zonder een moment tegenzin. Ik had niet verwacht dat ik wiskunde zo leuk zou vinden! En wat een luxe om dit prachtige vak te bestuderen, zonder de druk van allemaal andere vakken en de dreiging van proefwerken en examens, zoals tijdens mijn eigen schooltijd. In krap een jaar tijd heb ik me door de volledige stof van het Voortgezet Onderwijs heen gewerkt.

edwin mot wiskunde bijles arnhem 3

Voorbereiding voor ondersteuning bij het eindexamen

Om mijn bijles-leerlingen zo goed mogelijk te kunnen helpen, heb ik mij grondig verdiept in de examens: wat wordt er van je verwacht als je wiskunde examen doet op VMBO-,
HAVO- of VWO-niveau? Ik heb zelf veel examens gemaakt,  waarvan er een paar op deze website staan. Daarmee is het werk niet gestopt, want ik ben nog steeds bezig om mijn wiskundekennis te verbreden en verdiepen.

Denk je dat wiskundebijles iets voor je is? Ga dan naar “Contact” en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Op zoek naar gitaarles? Ga dan naar mijn andere website.