Bijles Rekenen Arnhem

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking!
Voor wie?

Ik geef bijles rekenen op elk niveau. Het maakt niet uit of je op de basisschool zit, de PABO doet of een rekentoets moet afleggen in het voortgezet onderwijs of HBO.  Ik heb me grondig getraind op niveau F3 en heb een duidelijk beeld van wat er verwacht wordt van een leerling op  de verschillende rekenniveaus. Ik help je graag om  een goede rekenaar te worden!

Waar kun je allemaal op rekenen?

bijles rekenen 1

Breuken, kommagetallen, verhoudingen, maten en gewichten, procenten…. Veel leerlingen hebben er moeite mee om al deze begrippen en de sommen die ermee gemaakt kunnen worden te overzien.  Bijles helpt je om een overzicht te krijgen van wat je al kan en wat niet. De dingen die je nog niet zo goed onder de knie hebt leer je beter te beheersen.

Bijles rekenen helpt je grip te krijgen op de verschillende onderdelen van het rekenen

Als  rekenen geen probleem meer is kun je je aandacht meer op al die andere vakken richten waar je ook nog eindexamen in moet doen! Bovendien heb je rekenen nodig in andere vakken.

Van verhaaltje naar som

bijles rekenen 2

Bij rekenen gaat het vaak niet alleen om de sommen. Vragen worden vaak verpakt in een “verhaaltje” waar je het rekenvraagstuk uit moet halen. Om zo min mogelijk fouten te maken leer je om te werken met een stappenplan. De laatste en belangrijkste stap is de eindcontrole. Klopt het ook echt? Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat je bij elke opgave kort en duidelijk in punten opschrijft hoe je het verhaal in een som verandert en vervolgens hoe je die som oplost. Zonder rekenfouten te maken natuurlijk!

Je zult merken dat je dankzij  bijles rekenen al snel meer handigheid krijgt in het oplossen van sommen en minder  snel fouten maakt.  De combinatie van persoonlijke aandacht en thuis oefenen, maakt van leerlingen vaak sneller dan  ze zelf verwachten betere rekenaars!

Denk je dat bijles iets voor je is? Ga dan naar “Contact” en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!